< p>

Business Profiling voor specialisten in Sales en Purchasing

De training Business Profiling combineert op een unieke en eigentijdse manier het beste van twee communicatieve werelden namelijk; Human Profiling en Commercial Expertise, ook wel ‘Business Intelligence’ genoemd.

Human Profiling:

  • Actief toetsen van informatie aan de twee belangrijkste criteria waaraan informatie moet voldoen: ‘betrouwbaarheid’ en ‘volledigheid’
  • Minimaal 65% méér informatie genereren uit een gesprek
  • Te zien wanneer men bewust of onbewust informatie achterhoudt, je tracht te misleiden of zelfs liegt
  • De intentie van de gesprekspartner(s) achterhalen, zodat je de ander optimaal begrijpt, je succesvoller kunt handelen met betrekking tot de klantvraag en razendsnel vertrouwen wint

Commercial Expertise (Business Intelligence):

  • Forensisch Profileren; ‘wie’ in plaats van ‘wat’ heb ik tegenover me en hoe maakt hij of zij de keuzes en beslissingen? Deze methodiek is gebaseerd op ‘open source intelligence’ en archetypering (persoonlijk grondpatroon, karakterbeschrijving)
  • Centraliseren van ‘resultaat’ in plaats van ‘verwachting’
  • Van leverancier naar ‘partner’ gebaseerd op de door ons ontwikkelde techniek “waarde is groter dan prijs”
  • Het ‘waarom’; weten waarom je aan tafel mag zitten is een beter vertrekpunt dan wat je misschien kunt in- of verkopen

Verkopers en inkopers willen tijdens een gesprek maar één ding, het zo snel mogelijk behalen van een zakelijke voorsprong ten opzichte van de ander met als resultaat: de beste deal!

De training Business Profiling voor Professionals omvat 24 uren interactieve training in open inschrijving of op wens incompany. Voor de open training worden deze 24 uren verdeeld over vier dagen. Voor de incompany training verdelen we de uren volledig conform jouw wens. Voorafgaand aan de incompany training wordt een nulmeting gedaan van iedere deelnemer afzonderlijk. Deze nulmeting biedt niet alleen inzicht in de algemene motivatie en drijfveren van de deelnemers, tevens snijden we daarmee de training op maat.

Onze prijs voor een open inschrijving is € 1.795,- ex. btw (per deelnemer)

Deze training wordt altijd door twee IC}U-trainers verzorgt. Één is specialist op het gebied van Human Profiling en de ander op het gebied van Commercial Expertise (Business Intelligence)

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken